Tahniah kepada semua pemenang Pertandingan IOS Ideation and Protytyping Challenge 2023 yang berlangsung pada 1hb Ogos 2023 anjuran Sektor Sumber Teknologi Pendidikan, JPN negeri Melaka.

Berikut adalah keputusan peringkat negeri Selangor.

NAMA KUMPULANKOD SEKOLAHNAMA SEKOLAHKEDUDUKAN
FitKidBBA8264SK BUKIT JELUTONGJOHAN
SMART MINDBBA9225SK KOTA WARISANNAIB JOHAN
KAPS2 MZ SUPERSTARBBB7304SK 2 KUALA AMPANGKETIGA
KATEGORI SEKOLAH RENDAH
NAMA KUMPULANKOD SEKOLAHNAMA SEKOLAHKEDUDUKAN
23DIGITALBEA9607SEKOLAH SERI PUTERIJOHAN
3A BATTERIESBRA7001SBPI RAWANGNAIB JOHAN
Feed it FowardBRA 7001SBPI RAWANGKETIGA
KATEGORI SEKOLAH MENENGAH

Untuk download sijil penyertaan dan pemenang peringkat negeri anda boleh download seperti berikut :

1. Sekolah Rendah klik sini, masukan no kad pengenalan tanpa dash dan masukan kod download 4cdan
  2. Sekolah Menengah klik sini, masukan no kad pengenalan tanpa dash dan masukan kod download jq2do

Sedikit nota daripada penganjur :

1. Sijil penyertaan dan pencapaian peringkat negeri diuruskan oleh negeri masing2.
  2. Sijil penyertaan dan pencapaian peringkat kebangsaan akan dikeluarkan oleh pihak BSTP@KPM untuk peserta yg mewakili negeri.
  3. Hadiah iringan hanya untuk johan, naib johan dan ketiga sahaja.
  4. Hadiah iringan akan dipos ke sekolah pemenang.
  5. Hadiah wang tunai untuk semua peserta mengikut pencapaian akan dikreditkan terus ke akaun sspn-i murid.
  6. Makluman penghantaran hadiah iringan dan wang tunai sspn-i akan dimaklumkan kelak.

Harap maklum. Terima kasih. Rujuk site pertandingan