Salam sejahtera kepada semua pelajar dan warga sekolah!

Dengan bangganya, kami ingin memperkenalkan kepada anda semua mengenai Wacana Keselamatan ICT (NICTSED) 2023 yang akan diadakan dari 1hb Mei hingga 31hb Mei 2023. Program ini bertujuan untuk meningkatkan kesedaran pelajar terhadap keselamatan dalam penggunaan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT).

Setiap sekolah hanya dibenarkan menghantar satu pasukan yang terdiri daripada 3 orang murid dan 1 orang guru pembimbing sahaja. Pasukan-pasukan ini akan berdepan dengan cabaran yang menguji kecekapan dan pengetahuan mereka mengenai keselamatan ICT. Selain itu, mereka juga akan diberikan peluang untuk belajar daripada pakar-pakar keselamatan ICT yang berpengalaman.

Sekiranya anda ingin menyertai program ini, pastikan anda memperkenalkannya kepada guru pembimbing anda. Kami pasti bahawa anda semua akan mendapat manfaat yang besar dari program NICTSED ini dan dapat memperolehi pengalaman berharga dalam meningkatkan kesedaran keselamatan ICT.

Terima kasih dan jangan lepaskan peluang ini

Sila layari laman web pertandingan di bawah