Assalamualaikum kepada semua pelajar sekolah menengah! Kami ada berita baik untuk anda. Pertandingan Cabaran Keselamatan Siber Nasional (CAKNA) 2023 sedang berlangsung dari 8hb Mei hingga 3hb Julai dan terbuka untuk semua pelajar sekolah menengah harian KPM!

Ini adalah peluang yang sangat baik untuk meningkatkan pengetahuan anda dalam Kemahiran Keselamatan Siber dan mempelajari kepentingan keselamatan dalam dunia digital yang semakin berkembang. Pastikan anda ambil bahagian dalam pertandingan ini dan tunjukkan kemampuan anda dalam melindungi diri anda dan komuniti dari ancaman siber yang semakin meningkat.

Jangan lepaskan peluang ini! Daftar sekarang dan tunjukkan kemampuan anda dalam Cabaran Keselamatan Siber Nasional 2023. Jangan lupa kongsikan juga dengan rakan-rakan anda! Terima kasih.

Taklimat Pertandingan

Surat pertandingan