Kepada semua guru di Malaysia, jangan lepaskan peluang untuk menjadi Cikgu Juara Digital 2023! Pertandingan tahunan ini membuka pintu untuk anda menunjukkan bakat dan kemahiran digital anda di kelas.

Kami ada video promosi dan taklimat apa itu Cikgu Juara Digital di bawah :

Jangan lupa besok Selasa 21 Mac 2023 untuk tanya soalan tak faham

Yang malas nak tunggu live ada juga anjuran negeri Sabah

Anjuran JPN Sabah dan guru yang terlibat

Dengan mengambil bahagian dalam pertandingan Cikgu Juara Digital, anda berpeluang untuk memenangi hadiah menarik dan pengiktirafan dari pihak Kementerian Pendidikan Malaysia. Selain itu, anda juga akan mendapat manfaat daripada pembelajaran yang dijalankan semasa persaingan.

Pertandingan ini terbuka kepada semua guru yang ingin menunjukkan kemahiran teknologi dan pedagogi mereka. Anda boleh memilih untuk menyertai dalam kategori individu atau berkumpulan. Pastikan untuk menunjukkan kebolehan terbaik anda dalam membawa pembelajaran digital kepada pelajar anda.

Jangan lepaskan peluang untuk menjadi Cikgu Juara Digital tahun 2023 dan membawa pulang hadiah menarik! Sertai pertandingan sekarang dan tunjukkan kepada dunia bahawa anda adalah cikgu yang mempunyai bakat dan kemahiran digital terbaik di Malaysia.

Kami mencari :

1. Guru prasekolah dan tadika
  2. Guru sekolah rendah dan menengah
  3. Pengetua, Guru Besar dan Guru Penolong Kanan
  • Mempunyai minat yang mendalam untuk transformasi bidang pendidikan melalui teknologi
  • Menggunakan Teknologi Digital dalam Pengajaran dan Pembelajaran di sekolah
  • Menggunakan Teknologi Digital dalam Pentadbiran di sekolah (pentadbir)
  • Suka menambah ilmu serta berkongsi amalan terbaik mengenai teknologi dan pendidikan kepada rakan guru yang lain
  • Mengambil bahagian dalam program berteraskan teknologi dan inovasi
  • Aktif di sosial media seperti Facebook, Instagram, Twitter, Website, Blog dan sebagainya

Untuk maklumat lanjut mengenai pertandingan dan cara untuk menyertai, sila layari laman Portal Delima atau klik borang melalui butang di bawah :