Buntu nak gunakan software apa untuk buat animasi DST ? Mari buat bersama Apple Malaysia dalam kelas bimbingan online mereka.

Bengkel ‘Digital Storytelling Animation’ menggunakan iPad secara PERCUMA anjuran bersama Fakulti Pendidikan Universiti Kebangsaan Malaysia, Apple Learning Community and Apple Teacher Community (ATC) Malaysia bertujuan memberikan pendedahan kepada guru-guru dan murid-murid untuk menerokai penghasilan animasi menggunakan peranti Apple iPad.

*Terbuka kepada semua sekolah di bawah kelolaan KPM dan Maktab Rendah Sains MARA yang melaksanakan pembelajaran menggunakan peranti iPad.

*Sesi bengkel secara dalam talian (aplikasi ZOOM) berlangsung seperti jadual berikut:
Tarikh : 4, 5, 6 dan 10 Ogos 2020 (Sesi Pagi: 10.00-11.30 pg) (Sesi Petang: 3.00-4.30 ptg)

Daftar sekarang di bit.ly/appleDST2020