Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
Salam sejahtera.

Tuan / Puan yang dihormati,
Sukacitanya dimaklumkan bahawa tarikh akhir pelaksanaan DCS 2017 dilanjutkan kepada 23 Jun 2017 (Jumaat).

• Sehubungan itu, kami memohon kerjasama tuan / puan untuk melaksanakan perkara berikut bagi melicinkan lagi perjalanan pelaksanaan DCS 2017.
  • Memastikan supaya semua sekolah yang terlibat di bawah seliaan masing masing melengkapkan DCS
  • Mendapatkan bantuan PKG masing-masing untuk memantau dan memberi khidmat bantu (sekiranya perlu)
  • Memaklumkan kepada guru, DCS juga boleh dilaksanakan di luar waktu sekolah menggunakan peranti peribadi murid sendiri (sekiranya ada)
  • Memastikan petunjuk prestasi (PI) berikut dipatuhi (digalakkan siap lbih awal daripada tarikh di bawah):
    2.4.1 Sehingga 26.5.2017 – 60%
    2.4.2 Sehingga 16.6.2017 – 80%
    2.4.3 Sehingga 23.6.2017 – 100%

Segala keprihatinan dan kerjasama tuan / puan didahului dengan ucapan terima kasih.

Ikhlas daripada:
Urus setia DCS 2017