Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Mohon pihak sekolah yang telah menerima Netbook Tahun 2017 memuat turun borang ini dan melengkapkan pada kadar segera seperti butiran tersebut:

  1. Tampalkan stiker yang diambil dari setiap kotak Netbook pada ruangan No. Siri . Sekiranya anda menerima Netbook 11 / 21 / 41 pastikan bilangan stiker adalah sama dengan bilangan Netbook yang diterima.
  2. Pastikan ruangan Tandatangan Penerima dan Cop Sekolah diisi oleh Pengetua / Guru Besar / Pentadbir beserta dengan cop sekolah.
  3. Salinan asal borang tersebut perlulah dihantar ke Unit Pembestarian Sekolah BTPN Selangor sebelum 17 Mac 2017 dan 1 salinan untuk simpanan pihak sekolah.
  4. Pihak sekolah TIDAK PERLU mendaftar KewPa kerana salinan Kewpa akan diberikan oleh pihak BTPN atas dasar “Loaner” kepada pihak sekolah. Selepas mendapat salinan Kewpa dari pihak BTPN barulah pihak sekolah perlu menulis No. DHM pada setiap unit Netbook tersebut.
  5. Pihak sekolah diberikan masa seminggu sahaja dari tarikh penerimaan untuk menukar Netbook yang rosak di BTPN Selangor.

Sebarang pertanyaan boleh merujuk kepada Unit Pembestarian Sekolah ditalian 03-5548 4476.

  Borang Agihan Pinjaman Netbook 1Malaysia (185.8 KiB, 2,813 hits)

  Senarai Sekolah Agihan Pinjaman Netbook 1Malaysia BTPN Selangor (562.4 KiB, 2,214 hits)

Tanya kami di WhatsApp
1

Pin It on Pinterest

Shares
Share This