10 Perpustakaan Tempatan yang Wajib Anda Pergi Tengok !

10 Perpustakaan Tempatan yang Wajib Anda Pergi Tengok !

Tempoh hari kita dah tengok 10 perpustakaan paling cantik kat dalam Dunia โ€ฆ Eh tak mampulah nak pergi jauh sangat .. so hari ini kami senaraikan 10 perpustakaan wajib anda lawat dalam Malaysia. Jom kita tengok ! Nombor 1 : L45 (Kurau Community Library) Berada di...
Minecraft Education Challange USM

Minecraft Education Challange USM

Ingin mahirkan diri dengan Minecraft Education Challange ? Jom sertai cabaran mereka di bawah tapi sebelum tu cikgu-cikgu boleh download dan lihat keterangan mengenai program di sini Tempat terhad terbuka kepada 2 Sekolah Rendah dan 2 Sekolah Menengah sahaja....
JEMPUTAN MENYERTAI MALAYSIA TECHLYMPICS 2022

JEMPUTAN MENYERTAI MALAYSIA TECHLYMPICS 2022

Malaysia Techlympics merupakan suatu inisiatif di bawah Kementerian Sains, Teknologi & Inovasi (MOSTI) dengan matlamat untuk melahirkan masyarakat inovatif dari usia muda! Pendaftaran kini dibuka kepada semua murid atau belia berumur 7 hingga 30 tahun untuk tampil...
10 Perpustakaan Tercantik di Dunia

10 Perpustakaan Tercantik di Dunia

No.1 The Morgan Library and Museum, United States ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ Terletak di tengah ibu kota New York, bangunan ni merangkumi perpustakaan, dewan persembahan, muzium & menempatkan koleksi buku peribadi JP Morgan. Hasil seni artis Eropah spt Leonardo, Rembrandt &...
Jom Meriahkan World #QuranHour

Jom Meriahkan World #QuranHour

World #QuranHour tahun ini adalah berinteraksi dengan Surah Al-Sajdah, mensasarkan misi dunia bersujud dan membentuk insan bersujud. Sokong dan buat di lokasi masing-masing pada 24 Ramadan bersamaan 26 April jam 12 hingga 1 tengah hari yang akan bersiaran secara...
Tanya kami di WhatsApp
1

Pin It on Pinterest